Hilversum, Nederland – Erik van Klinken, de populaire Nederlandstalige zanger uit Emmen, heeft een platencontract getekend bij NRGY Music, een van de grootste platenmaatschappijen van Nederland. Na jaren van hard werken en vele optredens door het hele land, is deze stap een enorme mijlpaal in de carrière van de zanger.

Erik van Klinken is een graag geziene artiest op feesten en evenementen in Nederland. Met zijn uitgebreide repertoire van Nederlandse meezingers en eigen hits, weet hij keer op keer het publiek te vermaken en aan het zingen en dansen te krijgen. Erik heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende lijst aan nominaties, prijzen en optredens opgebouwd en is klaar voor de volgende stap in zijn muzikale carrière.
NRGY Music is een gerenommeerde platenmaatschappij met een indrukwekkende lijst aan Nederlandstalige artiesten in hun stal. Het platenlabel staat bekend om zijn professionele aanpak, creativiteit en ondersteuning van hun artiesten.

Erik van Klinken is blij en trots om onderdeel te zijn van het NRGY Music-team. “Ik kan niet wachten om samen te werken met deze geweldige mensen en om nieuwe muziek uit te brengen voor mijn fans“, aldus de zanger.
NRGY Music is eveneens verheugd over de samenwerking met Erik van Klinken. “Erik is een getalenteerde artiest met een enorme passie voor muziek. We kijken er naar uit om samen met hem te werken en zijn carrière naar nieuwe hoogtes te brengen“, aldus de platenmaatschappij.

Met zijn nieuwe platencontract bij NRGY Music kan Erik van Klinken niet wachten om zijn fans te voorzien van nieuwe muziek en onvergetelijke optredens. Volg Erik op social media of ga naar zijn website voor meer informatie en updates over zijn muzikale carrière.